parallax background

Het Wisselspoor op Datumprikker.nl

januari 10, 2019
Samenwerking Het Wisselspoor & Fores Huisdeurwaarders
Samenwerking Het Wisselspoor en Fores Huisdeurwaarders
december 18, 2018
KvK Wisselspoor Utrecht
De KvK, onze Big Brother ?
januari 25, 2019

Het Wisselspoor nu ook te vinden op Datumprikker.nl


Business Center het Wisselspoor is nu ook te vinden op datumprikker.nl. Op datumprikker.nl plan je eenvoudig en snel een datum en dus ook je locatie voor een groepsafspraak. Zowel privé als zakelijk een erg handige applicatie.

Plan je zakelijk bijeenkomst

Moet je binnenkort een zakelijke afspraak inplannen op een externe locatie ? Gebruik dan Datumprikker.nl en nodig direct al je deelnemers uit! Via deze link kom je direct op het profiel van Het Wiselspoor terecht en kun je beginnen te plannen.