parallax background

Samenwerking Het Wisselspoor en Fores Huisdeurwaarders

december 18, 2018
4 tips om gezonder te vergaderen
oktober 25, 2018
datumprikker.nl en het wisselspoor
Het Wisselspoor op Datumprikker.nl
januari 10, 2019

Samenwerking Het Wisselspoor en Fores Huisdeurwaarders


Het Wisselspoor is een samenwerking met Fores Huisdeurwaarders DIC aangegaan.
Fores Huisdeurwaarders heeft de eerste Deurwaarders Inkoop Combinatie (DIC) binnen de deurwaardersbranche. Door het bundelen van krachten met betrekking tot het inkopen van zaken die elk deurwaarderskantoor nodig heeft, kunnen zij voor flinke besparingen zorgen! Of je het nu hebt over leaseauto’s, printers, briefpapier, marketing, werving & selectie, cursus & trainingen of een aansprakelijkheidsverzekering. Je kunt het zo gek niet bedenken of er valt voordeel op te behalen.

Wat gaan wij doen ?

Voor een concurrend tarief bieden wij, samen met Zelfverdedigingsinstituut Witkamp, de PE Cursus Resilient Self Defence (RSD) aan. Deze cursus is gericht op werknemers die te maken kunnen krijgen met fysiek en/of verbaal geweld tijdens het uitvoeren van hun taken.
Deurwaarders krijgen voor deze cursus 4 PE Punten maar ook als je geen deurwaarder bent is deze cursus zeker aan te raden!

Bekijk HIER de site van Fores voor meer informatie en schrijf je direct in!